Home » We gaan weer langzaam opstarten!

We gaan weer langzaam opstarten!

Na ruim anderhalf jaar stilstand gaan we weer langzaam opstarten.

In de “Coronatijd” hebben we, voor zoveel als mogelijk was, digitaal gerepeteerd en dat met een redelijk resultaat. We hebben hierdoor toch 5 nieuwe nummers aan ons repertoire kunnen toevoegen.

Inmiddels repeteren we weer als “vanouds” (uiteraard met inachtneming van geldende regels en volgens bestaande protocollen) in de ons vertrouwde “eigen” repetitieruimte in wijkcentrum

’t BrandPunt in Brandevoort.

 

We bereiden ons op dit moment voor op een aantal optredens die wij graag op korte termijn willen geven. Uiteraard is alles afhankelijk van de mogelijkheden die ons geboden worden.

Concerten & Optredens

Op 7 november 2021 nemen wij deel aan een herdenking van Coronaslachtoffers, georganiseerd door de gemeente Laarbeek in de St.Servatiuskerk te Lieshout, aanvang 13.30 uur. (Een van de eerste slachtoffers in die gemeente was lid van ons koor en zijn echtgenote is mede-initiatiefneemster voor deze herdenking).

 

Wij hopen ook weer een Kerstconcert te kunnen houden. Meer informatie hierover zullen wij hier op korte termijn geven.

 

In het kader van ons 10-jarig jubileum (2021) hopen wij in het voorjaar 2022 een (uitgesteld) openbaar concert te geven. Ook hierover zullen wij zo snel mogelijk informatie geven.

Houd onze website en de Agenda goed in de gaten!


«