Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Wil je deel uitmaken van een bijzonder gemengd koor, dat niet te vergelijken is met een traditioneel gemengd koor, popkoor of liederentafel en je wilt op een redelijk hoog kwalitatief niveau zingen dan ben je bij ons aan het juiste adres en uiteraard van harte welkom.

Het klinkt raar, maar het kunnen lezen van het notenschrift, is helemaal niet noodzakelijk, als je maar over een redelijke zangstem beschikt, terwijl enige koorervaring natuurlijk wel heel fijn is. Het afnemen van een stemtest vinden wij, ook in het belang van een kandidaat-lid noodzakelijk.

Wij zorgen ervoor dat jij je heel snel bij ons thuis voelt. Tijdens de eerste maanden van het lidmaatschap wordt je persoonlijk begeleid door een mentor, dus je staat er zeker niet alleen voor.

Reacties van de laatste nieuwkomers: “Had ik die stap maar eerder gemaakt”; Ik ben in een warm nest terechtgekomen”; “Wat een fijne club, ik voel me er meteen thuis”

En wil het even niet al te vlot lukken, onze dirigente, de mentor en onze leden willen je graag helpen.

Dus, kom eens een keer luisteren, het verplicht je tot niets, maar de kans is groot dat je er dan een nieuwe hobby bij hebt.

En dan nog iets belangrijks. Wij doen niet moeilijk over leeftijd of koorervaring

Dus loop eens vrijblijvend binnen tijdens een repetitie op de woensdagavond en laat je verrassen. Je hoeft van tevoren echt geen contact op te nemen.

Wil je toch eerst wat informatie dan kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier of bel even met nummer +31 (0)6 39462911.